Over ons

Jonah - Ik ben docent yoga en meditatie, masseur en shiatsu-therapeut. Ik studeerde biologie en doceerde jaren lang de medische basisvakken (zoals anatomie, fysiologie en embryologie) op verschillende HBO-opleidingen. Ik heb verschillende massage opleidingen gevolgd en diverse andere opleidingen op het gebied van alternatieve gezondheid.

Tina - Ik ben docent yoga, zwangerschapsyoga en meditatie, therapeut systemisch werk, healer en coach. Hiervoor heb ik veel opleidingen gevolgd na mijn studie psychologie. Sinds 1989 geef ik cursussen, workshops en jaartrainingen zelfontwikkeling, hart-werk en godinnenwerk.

Samen - In 1995 hebben we centrum Amadorra opgezet. Nu onze drie kinderen volwassen zijn en hun eigen leven hebben, durfden we de grote stap te nemen en hebben we in Houten alles verkocht. We gingen op zoek naar onze droomplek. Die vonden we dus hier in Exel!

 

We willen mensen de mogelijkheid bieden om tot rust te komen. Een mooie plek met rondom natuur waar we onze gasten helpen om (weer) tot zichzelf te komen. Niet meer dagelijks grote groepen mensen, zoals we in Houten hadden, maar kleinschalig en op maat. Laat ons weten wat je nodig hebt en we kunnen een programma voor je maken. Je mag ook gewoon lekker alleen maar hier zijn. Even niks hoeven is heel gezond.

Vroeger hadden Jonahs ouders twee moestuinen, zelf heeft hij in Houten ook al een moestuin gehad. Zijn wens was altijd om de tuin bij huis te hebben. Dat is nu dus gelukt. Een grote moestuin zorgt voor verse groente. Op termijn zullen er kipjes komen voor de eieren en komt er ook fruit uit de tuin. Als je wilt mag je in onze tuinen meehelpen.

Hof van AMADORRA

Hof van Amadorra biedt je de mogelijkheid om tot jezelf te komen. Dit kan met korte retraites, waarbij er voor de invulling daarvan diverse mogelijkheden zijn. Je kan een of meer behandelingen (extra's) bijboeken. Maar het mag ook heel simpel zijn, je huurt een kamer en geniet lekker van de natuur en cultuur hier in de omgeving.

Als de boerderij klaar is, kunnen we een programma van meerdere dagen aanbieden met daarin ruimte voor yoga, meditatie, klankhealing, en serveren we gezonde, vegetarische, maaltijden. Nu staan er yogadagen van één dag op het programma.

 

De plek

Bij de vijver kan je heerlijk in de zon of de schaduw zitten. Ons erf ligt tegenover het bos van landgoed Ampsen. Overdag is er nauwelijks verkeer, 's nachts nagenoeg geen. In en rondom ons huis is er rust, ruimte en natuur. De oude boerderij is uit 1910 en wordt helemaal gerestaureerd. Hierin komt een ruime werkruimte en een woonkeuken. We gaan ons richten op groepen van maximaal 15 mensen. Er achter wordt de oude houtschuur vervangen door een blokhut waarin 3 tweepersoonskamers komen.

Ons woonhuis ligt voor de boerderij, dit hebben we al helemaal gemoderniseerd. Op de eerste verdieping hebben wij nu twee logeerkamers met eigen douche en toilet. Wil je hier logeren? Stuur dan een mailtje naar info@amadorra.nl