De boerderij

eetkeuken en zaalruimte voor 15 personen

De oude boerderij op ons erf hebben we getransformeerd naar een mooie accommodatie voor een groep van maximaal 15 personen. De zaalruimte is aan de achterzijde met uitzicht over de wei. Door de vele ramen is het er heerlijk licht. De vloerverwarming zorgt voor een fijne warmte. Ideaal voor als je yoga geeft, maar ook andere activiteiten (cursussen, workshops, trainingen) kunnen er gedaan worden. De ruimte is niet bedoeld voor reünies, feestjes e.d. Er zijn yogamatten, futons, meditatiekussens, gewone kussentjes en dekens. Als je interesse hebt om deze ruimte te huren dan kun je ons een mail sturen. Op de agenda vind je ons eigen aanbod. Dit verandert regelmatig. Het is fantastisch om hier te mogen werken. Bij mooi weer kan buiten in onze tuin les gegeven worden.

Kijk eens naar dit filmpje als je een idee wilt krijgen hoe het dak vervangen is: https://youtu.be/hsNWRphtAJQ


Info voor huurders

Heb je interesse om onze accommodatie te huren? Neem dan contact met ons op dan sturen we je de informatie hierover.

Gratis wi-fi

 

De tuin heeft diverse zitjes. Van het erf loop je zo het bos in. Lochem is op 5 minuten rijden. Daar zijn meerdere supermarkten, winkels en restaurants. Aan het begin van onze straat is een oosters restaurant.

 

Woonkeuken voor 15 personen

In de boerderij is de keuken ingericht voor 15 personen. Er is een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, kookgerei en servies. In de keuken is vloerverwarming.

Gasten kunnen gebruik maken van een eigen terras en mogen gebruik maken van de vele andere zitjes in de tuin.

 
 
 

De zaal

Zelfs op een regenachtige dag is de zaal heerlijk licht. De vloerverwarming maakt het behaaglijk. Er zijn matjes, kussentjes, enz. Fijne plek om te kunnen werken.


Slaap mogelijkheden

Op dit moment zijn we bezig met een chalet met drie tweepersoonskamers. Die is hopelijk de komende zomer ('22) klaar voor gebruik. In ons huis zijn twee tweepersoonskamers. Zie hiervoor de B&B