Workshop energetische stoel Urim-code

Dit is een stoel die door Monique Timmers in de wereld is gezet, en werkt als een energetische krachtplek. De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het cel-helend vermogen op meerdere manieren stimuleren.

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard. De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent.

De workshop is in eerste instantie bedoeld voor mensen die deze stoel al in bezit hebben of deze willen gaan aanschaffen. Het doel van de workshop is om je meer kennis te verschaffen over op welke manier je met deze stoel (voor jezelf) kunt werken, zodat je optimaal van de werking ervan kunt profiteren.

Het is echter ook mogelijk om deel te nemen aan de workshop als je belangstelling hebt voor de stoel zonder er zelf één te hebben, gewoon om er kennis mee te maken. Een onderdeel van de dag is ook dat iedereen de Urim-code mag gaan ervaren door er op plaats te nemen.

Programma 16 december / stoel-workshop

10.30 – 11.00 uur: inloop, ontvangst met koffie/thee & lekkers

11.00 – 13.00 uur: kennismaking, voorstelrondje & verwachtingen/intenties van de dag;

korte meditatie;

theoretische achtergrond over het ontstaan en de werking van de stoelen & andere zinvolle theorie;

welke mogelijkheden heb je met de Urim-code;

mijn eigen ervaringen met de stoel(en);

wie dat wil delen: eigen ervaringen van deelnemers met stoel(en);

als voldoende tijd: 1e stoel-sessie(s) op de Urim-code

13.00 uur: lunch met soep/salade/brood

13.45 – 15.15 uur: verder werken met de stoelen, bij toerbeurt (wie dat wil) plaatsnemen op de Urim-code; alles onder begeleiding;

15.15 – 15.30 uur: pauze met koffie/thee & lekkers

15.30 – 16.00 uur: informatie over de Bron-code: werking/mogelijkheden;

eventuele vragen beantwoorden; afronding

Overige praktische informatie:

Aantal deelnemers 8

Prijs €85,- pp; dit is inclusief alle koffie/thee/lekkers en lunch + praktische hand-out; graag contant ter plekke betalen (indien mogelijk gepast)

Zelf meenemen: sloffen voor in de yogaruimte

pen en papier voor aantekeningen

Inschrijven kan per mail: vrijewolf@mirjamwolf.nl

Voor meer informatie over mijzelf, de stoelen en Monique Timmers, zie mijn website: www.mirjamwolf.nl

De workshop is inmiddels geweest. Bij voldoende belangstelling wordt er een nieuwe gepland, dus stuur een mailtje naar Mirjam als je interesse hebt.