Yoga Retraite

ma 29 april, 14.00 uur - do 2 mei, 17.00 uur

Een paar dagen voor jezelf met yoga, meditatie, natuurbeleving, en de elementen.

Op maandag beginnen we met een kennismaking en daarna yoga. Na de maaltijd zullen we met een van de elementen (aarde, water, vuur of lucht) werken.

De volgende dagen zullen we 's ochtends beginnen met een yogales. Daarna ben je vrij om in de omgeving of op ons terrein zelf iets te doen. Aan het eind van de dag komen we weer samen. We doen dan voor de maaltijd yoga en daarna werken we met een van de andere elementen.

Op donderdag komen we na de lunch weer samen om yoga te doen en de retraite af te sluiten met een healing concert.

Kosten voor deze retraite, inclusief overnachtingen, maaltijden (ontbijt, lunch en diner), thee en koffie met lekkers, bedragen: € 375,-

Vroeg-boekkorting; als je je voor 15 maart opgeeft en betaald, krijg je € 35,- korting

Stilte weekend, kom los van je mobiel

zaterdag 1 juni, 10.00 uur én zondag 2 juni '24, 16.00 uur

Om de haverklap pingelt je mobiel, kun je het laten om te kijken? Het blijkt voor veel mensen heel lastig te zijn om hun mobiel weg te leggen. Het is zeker een handig apparaat, makkelijk om even iets op te zoeken, iemand even iets te laten weten of om te zien wat anderen doen...... Maar het kan je leven aardig beïnvloeden. Kun jij hem voor twee dagen weg leggen? Je mag het deze dagen bij ons doen.

Leef je in de stad? Dan is er altijd geluid. De buren, kinderen, passanten, auto's, sirenes, vliegtuigen, enzovoort. Onze gasten verbazen zich over de rust en stilte hier. Er is echt wel geluid, het ruizen van de bomen in de wind, vogels die fluiten en af en toe een auto of trekker. En die stilte geeft rust.

Kom het ervaren in deze twee dagen hoe jij het vindt om niet steeds geluid om je heen te hebben. Dit weekend gaan we wandelen, mediteren, yoga doen en als je wilt schilderen/schrijven/speksteen snijden. En je mag vragen om een massage of healing, de sauna bezoeken of met een boek ergens een plekje in de tuin zoeken. We zullen alle activiteiten met zo min mogelijk praten doen en mobiele telefoons gaan uit. (In noodgevallen kunnen mensen ons op ons vaste nummer bereiken.)

Kosten voor deze dagen € 300,- inclusief maaltijden, drinken, massage of healing, sauna en overnachting.