PRIESTERES TRAINING

Kennismakingsweekend 12 t/m 14 april 2024

Wij, Rosa en Isabella, zijn al vele jaren werkzaam als priesteres. Onze levens zijn hierdoor wezenlijk veranderd. Beiden voelen we nu de oproep om onze kennis en ervaringen door te geven en andere vrouwen te inspireren. Dit weekend biedt je de gelegenheid te onderzoeken en te ervaren wat het inhoudt om deel te nemen aan deze 2-jarige Priesteres Training en het avontuurlijke, magische en soms ondoorgrondelijke pad van de priesteres te volgen.

De Priesteres

De priesteres heeft een eigentijdse vorm. Nu sinds het einde van de vorige eeuw het heilig vrouwelijke zo verlangend naar buiten treedt en de roep van moeder aarde steeds luider klinkt, worden we uitgenodigd dit vorm te geven in het alledaagse leven. Enerzijds is het een weg naar binnen waarbij je je richt op de essentie van ons vrouwelijk wezen en je innerlijke wijsheid. Anderzijds leidt de weg je naar het aanboren van bronnen buiten je. Onderzoek en kennis over de geschiedenis van wat het vrouwelijke ons heeft nagelaten inspireert en licht vaak een oud weten in ons op. Onlosmakelijk verbonden met het vrouwelijke is de wereld van de godinnen. Al of niet echt bestaan, zij bieden ons een beeldrijke taal voor de innerlijke wereld. Hun archetypen zijn herkenbaar en blijven in ons collectief onderbewuste werkzaam. Als Priesters dien je het goddelijk vrouwelijke en durf je je te laten leiden en leiding te nemen in afstemming met wat nodig is voor het hoogste goed.

Vaardigheden

Het eerste jaar van de training zul je vooral ervaren en een innerlijk proces doormaken. Je gaat een diepe verbinding aan met moeder aarde en de elementen, leert leven met het ritme van de seizoenen en je ontwikkelt je intuïtie. Daarna maak je je verschillende vaardigheden eigen zoals: het leiden van rituelen en ceremoniën, het begeleiden van levensovergangen en leer je sacrale ruimten te scheppen zowel binnen als buiten in de natuur. Aan het eind van elk jaar onderga met je medezusters zelf een inwijding. Uniek in deze training is dat de framedrum, een oud ritueel muziekinstrument, een belangrijke rol speelt. Je verdiept je in de wereld van de drum, de spirituele geschiedenis van ritme en het effect van ritme op lichaam en geest. Je exploreert de ritmische muziek op de drum opdat zij in je handen een krachtig instrument wordt. Je leert werken met energie, hoe je je kunt afstemmen en hoe je een kanaal van liefde kunt zijn tussen hemel en aarde. Je gaat steeds meer vertrouwen op je intuïtie/innerlijke leiding. Daarnaast richten we ons ook op heling voor jezelf en de aarde.

Jaartraining

De Priesteres Training duurt 2 jaar. Zij bevat 8 weekenden per jaar en de bijeenkomsten vinden om de 6 weken plaats in ritme met het jaarwiel. De Jaartraining gaat van start gedurende Samhain op 8-9-10 november 2024. De weekenden zullen voornamelijk bij Amadorra plaatsvinden. Afhankelijk van de tijd van het jaar zullen we eveneens verblijven op andere plaatsen in ons land die verbonden zijn met krachtplekken.

Tijdens het Kennismakingsweekend zullen we uitgebreide informatie geven over deze Jaartraining.

Praktische informatie: Vrijdag t/m zondag op 12 t/m 14 april 2024. Ontvangst vrijdagavond: 19.00uur, afsluiting zondag 17.00uur Deelname: € 395, Dit bedrag is inclusief koffie, thee e.d. en vegetarische maaltijden en verblijf in een tweepersoonskamer.

Isabella Verbruggen priesteres en drumteacher priesteres,info@isabellaverbruggen.nl - www.isabellaverbruggen.nl tel. 06 - 222 82 433

Rosa Verlaan drumster en healer, rosa@adisa-healing.nl - www.adisa-healing.nl tel. 06 - 231 85 701